Ultimul weekend in Mamaia II

Am revenit cu pozele 🙂 Am facut multe insa doar o parte au iesit cum imi doream, deoarece a fost foarte dificil sa gasesc o plaja nepopulata. Cu ocazia asta am descoperit placut statiunea Navodari (au chiar o faleza cat tine toata statiunea pe care te poti plimba si alege una din plajele amenajate). Desi am fost surprinsa ca toate plajele erau amenajate si populate, mi-a placut mai mult starea de acolo decat in Mamaia unde de cand ma stiu este overcrowded iar distractia este demult plictisitoare. Cluburile nu vin cu nimic nou, plajele care vor a fi “de lux” sunt pustii desi odata erau pline de dj si foam party-uri :)) Apropo, mereu mi s-a parut tragic-comic melanjul de spuma cu nisip :)) In rest oamenii se plimba prin statiunea betonata si plajele finisate, fara nici un pic de natura salbatica imprejur. Va fi cat de curand o mare platforma betonata intesata de mancare proasta (am cel putin 5 persoane cunoscute care au facut toxiinfectie alimentara la renumitele restaurante din Nord)

In fine…am ajuns intr-un final si din greseala pe plaja Corbu, unde vroiam demult sa ajung, desi nu era pustie, este complet salbatica, chiar are si maluri inalte, si foarte multa vegetatie. E locul perfect pentru un bonfire controlat, un apus si cateva ore dupa el petrecute cu prietenii. Iti da cumva o stare de calm si tot ce este de la parcare incolo parca dispare pentru ceva timp. E mult mai autentic decat ingramadeala din plajele amenajate. Nu sunt ipocrita, nu as merge in fiecare zi in pustietate, dar plaja Corbu ca si plaja Vadu face bine la minte si la inima 🙂

Kisses,

LUA

IMG_0791(p)IMG_0739(p)

IMG_0833

Scoici imense, totul e RAW la plaja Corbu

IMG_0760(p)

IMG_0772(p)

IMG_0858(p)

Good bye summer, seA you soon. You will be missed

 

 

 

2 Comments on “Ultimul weekend in Mamaia II

  1. Din ferecire avem
    O tara frumosa…. hm… zic eu rusoica de origine si romanca sufleteste, n-ar face bine se avem grija de tara noastra si se mai avem si noi si copii parte de plaje acele salbatice care fac bine mintal si sufleteste , din pacate ne inghisuim tot mai des in Navodari si uitam de locuri frumoase !

    Liked by 1 person

    • Avem o tara superba, pacat ca este locuita de oameni care nu o vad. Si nu o apreciaza pentru ca s-au nascut cu dreptul de a fi roman. Daca ar fi dupa mine, ar trebui sa iti castigi acest drept la cat de frumoasa e tara asta. Sa treci teste de educatie, civilizatie si conduita sociala. In fine…multe spuse, putine facute. In urmatorul post voi pune si cateva poze din Sinaia, un loc pe care l-am redescoperit recent. Seara buna!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: